Har du lyst til og mulighed for at holde et homeparty, kommer vi gerne hjem til dig - besøger den lokale strikkeklub, kommer til det lokale aktivitetscenter eller lignende, med vores garnsortiment. Det er hovedsageligt garn fra den Danske leverandør Filcolana a/s vi fører i sortimentet.

Det fungerer på den måde at jeg kommer til det aftalte tid og sted med prøver på diverse garntyper. Her har i så muligheden for at se og røre rigtigt ved det i ro og mag. Det kan være svært ud fra en skærm eller et stykke papir at vælge garn, og her har du så muligheden for at se og mærke det i virkeligheden.

Vi vil medbringe div. opskrifter til de forskellige garntyper, men du kan også medbringe din egen opskrift, så ser vi om vi har et garn som kan matche. Vi medbringer også nogle modeller, så man får en god fornemmelse af garnet i brug.

Når du har valgt dit garn, laver du en bestilling, og garnet vil herefter blive leveret hos værtinden/værten, normalt indenfor en uge. Vi vil ofte også have lidt tilbudsgarn med som du får her og nu.

For at høre nærmere om et evt. arrangement er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 20828079 eller ts@bonde-liv.dk