Baby

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Babyslynger
  Babyslynger En babyslynge er et god alternativ måde, at bære dit barn på. En ringslynge giver flere forskellige muligheder for bærestillinger, samt kan bruges fra spæd til ca 3 år. En babyslynge giver barnet en god trygheds (livmoder) fornemmelse, og giver moren frihed til at kunne bevæge sige, mens barnet er nær moren. Babyslynge efter eget ønskeBondelivs babyslynger er ikke masseproduceret, men hver enkel babyslynge er omhyggelig lavet og stoffet er nøje udvalgt. Skulle du have specielle ønsker til farver, mønstre, størrelse, så send os blot en forespørgsel, og vi finder ud af det.
 • Babytæpper
  Babytæpper Alle vores babytæpper er håndlavede.   Vi forhandler strikkede babytæpper, hæklede babytæpper, samt patchwork babytæpper. Kun det bedste er godt nok til de yngste.Der er virkelig kræset for det enkelte tæppe. Især de strikkede og hæklede tæpper er der brugt mange timer på, at lave. Vi bruger kun meget sjældent andet end 100 % uld eller 100 % bomuld. Der vil ved det enkelte tæppe være en beskrivelse af, hvilke produkter der indgår. Også de syede tæpper er der brugt mange timer og tanker på. De vil stort set bestå af 100 % bomuld, men også her, vil der være en beskrivelse, ved det enkelte tæppe.
 • Babysengetøj
  Babysengetøj Bondeliv sengetøj er helt unikt. Det er speciallavet, og der er rigtig blevet kælet for detaljen.   Vi kan mod et tillæg, brodere eksempelvis navn og fødselsdato på babysengetøjet, så du har en unik og personlig gave at give eller få lavet.. Babysengetøj med broderi Til højre kan du se de forskellige skrifttyper, du kan vælge imellem. Det er både flot og personligt, hvis du får din baby's navn syet direkte på sengetøjet. Du kan vælge imellem skriftstørrelse SMALL, MEDIUM eller LARGE mod et tillæg på 50,-   Vi har mange flotte farver, vi kan brodere i.   Kontakt os for at høre nærmere.
 • Babystrik
  Babystrik Håndstrik er lækkert, og meget "in" i tiden. Dog er det ikke alle som har tid og mulighed for at sidde og "nusse" med det. Så er det vi kommer ind i billedet. Her finder du lækkert og unikt tøj til den lille.  Bondeliv babystrik er alt sammen håndlavet af erfarne strikkere. Du vil altid kunne se under beskrivelsen, om det er uld, bomuld osv.Vi vil kun meget sjældent benytte os af andet end 100 % naturmaterialer i vores babystrik. Hvis endelig vi bruger kunstfibre, vil det være i en blanding af f.eks. uld og nylon eller akryl. Dette vil være for at gøre det lidt mere "vaskevenlig", hvis man ønsker at have et produkt der kan gå i vaskemaskinen. Det vil stå ved den enkelte vares beskrivelse, hvad den indeholder.
 • Baby hagesmækker
  Baby hagesmækker Bondeliv hagesmække er smarte hagesmække, i lækkert stof. Du kan give hagesmækken dit eget personlige præg, med at få broderet dit barns navn på, eller som gave ide få skrevet en speciel hilsen syet på hagesmækken.
 • Ammepuder
  Ammepuder Bondeliv ammepuder, har en dejlig facon, og med lige den rigtige mængde fyld. Alle ammepuder har en inderpude, og et betræk, med lynlås, så den er nem at tage af og vaske. Fyldet består af "krøyerkugler".
 • Navneklud
 • Broderi